perjantai 26. helmikuuta 2021

Lisacon Oy täyttää 25 vuotta


 

 

 

 


Lisacon Oy:n rekisteröinnistä tulee kuluneeksi 25 vuotta 27.2.2021.  

Silloin, neljännesvuosisata sitten, ei aloittava yrittäjä muistaakseni osannut edes haaveilla, että yritystoiminta pk-yritysten strategisen kehittämisen, innovaatiotoiminnan, vienti- ja tuontipalvelujen sekä tutkimustoiminnan parissa kantaisi näin pitkälle. Mutta tässä ollaan, työn touhussa, edelleen. Yrityksen toimialoja ei ole muutettu. Yritysnimikin on pysynyt samana.  Lyhyt video - Lisacon Oy - Liisa muistelee yrityksen alkua

Alkuvuosina olin toisaalla toimessa. Päätoiminen yrittäjä olen ollut vuodesta 2000. Elämä paluumuuttajana soratien päässä, kaksinkertaisenakin maaseutuyrittäjänä on ollut kiinnostavaa. Paljon on tullut nähtyä ja koettua. Ja kuten entinen esimieheni kuvasi aikoinaan omaa työtään - makkaran on saanut tehdä mieleisekseen! 

Monenlaista on vuosien mittaan tapahtunut ja moni asia on muuttunut talouselämässä ja yhteiskunnassa niin Suomessa, maailmalla kuin yritystoiminnassakin. Mielenkiintoisia asioita kotitoimistolla - ja varsinkin asiakkaiden toimeksiantojen merkeissä tulee vastaan jatkuvasti. Siksi valitsin yläreunan juhlakuvaan maalaisamarylliksen eri valossa ja kukintavaiheissa olevia kukkia. Ne kun kukkivat juuri näihin aikoihin, tänäkin vuonna.

Ja SIITÄ olenkin asiakkaille kiitollinen, että uusien asioiden omaksumista, etsimistä ja löytämistä on riittänyt. Innovatiivisuus on merkittävässä osassa Lisacon Oy:n toteuttamissa toimeksiannoissa.

Se, innovatiivisuus, tekee tästä työstä mielenkiintoisen ja antoisan. Se näkyy myös asiakkaille tulosten merkeissä. Uusien asioiden parissa uin innolla. Innostuksesta taas seuraa, että annettuun työhön tulee myös paneuduttua. Pohjamudat eivät monestikaan jää penkomatta... ja luovuuttakin on näissä töissä ollut lupa käyttää, monin tavoin! 

Toimeksiannon toteuttamista sopeutan aina asiakkaan tarpeisiin. Useimmat Lisacon Oy:n asiakassuhteet ovat olleet pitkäaikaisia, joissa erilaiset toimeksiannot seuraavat toistaan. Uskon sen kertovan sitä, että asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Lisacon Oy:stä saamaansa konsultointipalveluun.

Tervetuloa asiakkaaksi! 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti